Το Elimnion Resort σώθηκε στην κυριολεξία στο παρά πέντε

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Εχθές 4/8/2021 τα Χρόνια Εύβοιας (όπως και σχεδόν όλοι η βόρεια Εύβοια) ζήσαν τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας
Με εντολή της πολιτικής προστασίας εκκενώθηκε άμεσα όλη η ξενοδοχειακή μονάδα του Elimnion Resort εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών μας.
Ευχαριστούμε όλους τους Φίλους, γνωστούς, αγνώστους  και πελάτες του ξενοδοχείου μας ,για το ενδιαφέρον και τα χιλιάδες μηνύματα , στα προσωπικά μας τηλέφωνα και τα social media. Είναι συγκινητικό να αισθάνεσαι αγάπη από συνανθρώπους σου .Παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας , σαν λιοντάρια, για να αποφύγουμε την καταστροφή. Τα καταφέραμε ... είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε … Οι περιστάσεις δεν μας δίνουν την δυνατότητα να απαντήσουμε σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά ,όμως η ψυχολογική ανάταση που μας προσέφερε το ενδιαφέρον σας, είναι πολύ σημαντική στις δύσκολες αυτές ώρες. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευχόμαστε ο εφιάλτης αυτός να λάβει τέλος καθότι η πύρινη λαίλαπα δεν έχει σταματήσει να καταστρέφει την πανέμορφη Βόρεια Εύβοια.
Ο Δημαρχος , η περιφέρεια και όλες οι αρχές στάθηκαν δίπλα μας. Δεν μπορούμε να μην δώσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιλότους των ελικοπτέρων, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους , έκαναν συνεχείς ρίψεις νερού.
 
Συνεχίζουμε βοηθώντας όπου μπορούμε και όπου μας ζητηθεί από την πυροσβεστική που πραγματικά κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες.
 

Με το πέρας αυτού του εφιάλτη θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο.

 
Με εκτίμηση 

Γ. Μουρτοπάλλας - Ι. Κ. Βλάχος

 
LOGO