Διήμερο - Τριήμερο στην Εύβοια || Elimnion resort

Διοργάνωση Εκδηλώσεων με Άρωμα Elimnion Resort στην Β. Εύβοια

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Events || Weddings, Baptism, Reception)

Elimnion Resort

Elimnion Resort στα Χρόνια στην Λίμνη Ευβοίας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΓΑΜΟΥΒΑΠΤΙΣΗΣΕΤΑΙΡΙΩΝΜΕ ΑΡΩΜΑ ELIMNION

Σε ένα κτήμα 24 στρεμμάτων με άνετο parking και δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 350 καλεσμένων μπορούμε να υποσχεθούμε ότι όλοι μαζί θα περάσουμε μία αξέχαστη βραδιά που αρμόζει απόλυτα σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός - σταθμό στο προσωπικό σας ημερολόγιο.

Οι προσκεκλημένοι φθάνουν και απολαμβάνουν τη θέα και τη φιλοξενία με ένα ποτό (welcome drink). Θα καθίσετε για να απολαύσετε μερικά από τα εξαιρετικά εδέσματα που παρασκευάζονται μέσα στη δική μας κουζίνα από επαγγελματίες chef και με αγνά υλικά.

Το Elimnion Resort σας προσκαλεί να ζήσετε τη γευστική εμπειρία στο κόσμο υπηρεσιών και γεύσεων στο εστιατόριο ΑΣΤΡΕΟΝ.

Με ηχηρή μαγειρική άποψη αφήνει το στίγμα του στη σύγχρονη δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα ,εμπνευσμένο από την Ελληνικότητα της παράδοσης και των πρώτων υλών.

Η μαγειρική του ΑΣΤΡΕΟΝ φημίζεται για τον ιδιαίτερο ελληνικό χαρακτήρα, την εξελιγμένη μεσογειακή διατροφή και την φινέτσα της. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την βαθιά νόστιμη κουζίνα ,η οποία πατάει με απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην χαραγμένη μνήμη και στο σύγχρονο μαγειρικό γίγνεσθαι !!

Η δύση του ηλίου είναι σημείο αναφοράς και το σούρουπο θα σας μείνει αξέχαστο. Εάν έχετε φόβο ότι ο καιρός μπορεί να μας τα "χαλάσει" έχουμε πρόταση!

Το ξημέρωμα θα μας βρει και η ανατολή του ηλίου θα αρχίσει υπό τους ήχους και τη μουσική που εσείς και οι καλεσμένοι σας έχετε επιλέξει.

Καλέστε μας στα : +30 22270 32023 || +30 693700 9160

Επιθυμείτε να επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος του Elmnon Resort ?

Συμπληρώστε τα πεδία στην φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς
για να σας λύσουμε όλες τις απορίες.
Ευχαριστούμε

LOGO